جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
صفحه اصلی > اخبــــــــار 


  چاپ        ارسال به دوست

دومين همايش مديريت منابع سازمان/طرح تحول اقتصادي و كاهش هزينه ها برگزار شد

دومین همايش مديريت منابع سازمان، طرح تحول اقتصادي و کاهش هزينه ها با حضور جمعي از مديران صنايع و سازمان ها در مرکز همايش هاي بين المللي رايزن در تاريخ 14 بهمن 1388 و با سخنراني جناب آقاي مهندس اسماعيلي، جناب آقاي دکتر ميرستوده و تعدادي از مديران شرکت برگزار گرديد.

 

ضمناً مي توانید خبر برگزاری این همایش را در سایت ها و خبرگزاری های مختلف نیز مشاهده نمائيد:

 

خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، ايرنا

سايت خبري فارس نيوز

خبرگزاري کار ايران، ايلنا

خبرگزاري موج

خبرگزاري دانشجويان ايران، ايسنا

 

نرم افزار برنامه ريزي منابع سازمان مديران را قادر مي سازد تا کليه امور سازمان خود را کنترل نمايند

 

نرم افزار برنامه ريزي منابع سازمانERP ساخت ايران با هدف يکپارچگي اطلاعات و جريان اطلاعات بين تمامي بخش هاي سازمان از جمله مالي، منابع انساني، توليد، بازرگاني و مديريت با رويکرد مشتري گرايي و پاسخ به بازار طراحي و مورد استفاده بخش هاي توليدي و صنعتي وسازمان هاي مختلف مي باشد که مديران را قادر مي سازد که کليه امور سازمان خود را کنترل نمايند.

به گزارش روابط عمومي شرکت مشاورين پارس سيستم، در همايش مديريت منابع سازمان، طرح تحول اقتصادي و کاهش هزينه ها که با محوريت طرح تحول اقتصادي که از ضروريات اساسي پيشرفت کشور محسوب مي شود و لزوم تطابق سازمانها و آمادگي آنها براي حذف يارانه ها و افزايش قيمت کالا و خدمات دريافتي برگزار شد، مديران صنايع و سازمان هاي صنعتي و توليدي در جريان ضرورت آمادگي هر چه بيشتر براي کنترل هزينه هاي داخلي و استفاده از فرصت هاي جديد قرارگرفتند.

به گزارش روابط عمومي شرکت مشاورين پارس سيستم، در همايش مديريت منابع سازمان، طرح تحول اقتصادي و کاهش هزينه ها که با محوريت طرح تحول اقتصادي که از ضروريات اساسي پيشرفت کشور محسوب مي شود و لزوم تطابق سازمانها و آمادگي آنها براي حذف يارانه ها و افزايش قيمت کالا و خدمات دريافتي برگزار شد، مديران صنايع و سازمان هاي صنعتي و توليدي در جريان ضرورت آمادگي هر چه بيشتر براي کنترل هزينه هاي داخلي و استفاده از فرصت هاي جديد قرارگرفتند.

بر اساس اين گزارش، مهندس اسماعيلي مدرس امور بانكي، ضمن اشاره به مشكلات كلان اقتصاد كشور و نا كارآمدي اقتصاد دولتي به پتانسيل هاي موجود در اقتصاد ايران اشاره كرد و با برشمردن اهداف سياست هاي اصل 44 قانون اساسي، جهت گيري طرح تحول اقتصادي را رشد توليد و ثروت، افزايش نوآوري و بهره وري،روانسازي امور،شفافيت آماري و افزايش سرمايه گذاري دانست و اضافه كرد: اما در كوتاه مدت در اجراي طرح دچار برخي چالش ها خواهيم شد.

دكتر ميرستوده در سخنراني خود تحت عنوان "فونداسيون اجراي استراتژي" وظيفه اصلي ERP را يكپارچه سازي و خودكار كردن فرآيندهاي اصلي سازمان دانست و اضافه نمود: طبق آمارهاي جهاني سازمان هائي كه ERP را به اين شكل به كار گرفته اند، به سودآوري بيشتري دست يافته اند و علاوه برآن به هارموني اجزاي سازمان در زمان اجراي استراتژي ها نيز دست يافته اند.

وي ضمن اشاره به اينكه هزينه هاي انجام شده از سوي سازمانها به منظور ايجاد بستر اطلاعاتي، به علت استفاده از سيستم هاي نامناسب منجر به عدم اطمينان مديران سازمانها شده است افزود: ERP راه حل اصلي سيستم هاي اطلاعاتي مورد نياز سازمان ها است و براي موفقيت استقرار آن بايد نقش ذينفعان داخلي سازمان را در نظر گرفت.

مديرفروش و بازاريابي شرکت مشاورين پارس سيستم با اشاره به دغدغه هر سازمان توليدي و خدماتي در صورت حذف يارانه ها بيان داشت: يکي از اصلي ترين دغدغه هاي هر سازمان توليدي يا خدماتي در صورت حذف يارانه ها، کاهش هزينه هاي خريد مي باشد.

اميدوار در ادامه اظهار داشت: کاهش هزينه هاي ضايعات حين توليد، نگهداري و تعميرات ماشين آلات، هزينه هاي اداري /تشکيلاتي، هزينه هاي مشترک، هزينه واحدهاي خدماتي، هزينه مراکز توليدي و هزينه هاي سربار توليد از جمله هزينه هاي عمده اي است که با استفاده از ابزارسيستم هاي اطلاعاتي و تحليل اطلاعات به دست آمده مي توان نسبت به کاهش آنها اقدام نمود.وي روشهاي ارزشيابي عملکرد موجود در سازمانها را نقد کرده و تغيير روشهاي ارزيابي را از الزامات افزايش بهره وري دانست.همچنين تدوين و ارزيابي برنامه ريزي استراتژيک در زمان اجرا، که از اهداف اساسي هر سازمان مي باشد، را به چالش کشيد و ضرورت استفاده از سيستم هاي اطلاعاتي به منظور موثر بودن آنها را امري ضروري دانست. 

 مدير گروه سيستم هاي صنايع و بازرگاي شرکت مشاورين پارس سيستم در اين همايش در تببين کاهش هزينه ها ي خريد و نگهداري کالا و کاهش ضايعات با استفاده از نرم افزارERP در حوزه بازرگاني اظهار داشت:براي کاهش هزينه هاي خريد سه عامل بهترين کيفيت، بهترين خدمات و نازلترين قيمت مد نظر هر سازمان مي باشد که با استفاده از اين نرم افزار مي توان نسبت به شناسايي بهترين تامين کنندگان و تحليل بهترين زمان خريد اقدام نمود.

وي افزود: مبحث کاهش ضايعات خريد، انبارداري و نگهداري کالا از دغدغه هاي هميشگي مديران هر سازمان توليدي مي باشد که با استفاده از اين نرم افزار مي توان به راحتي آنرا مديريت کرد.

مهندس محمد علي کشاورز درباره کاهش هزينه ها در حوزه توليد تصريح کرد: در اين مبحث مواردي چون تامين به موقع مواد اوليه، برنامه ريزي توليد، جلوگيري از خرابي ماشين آلات در حين توليد و کاهش ساعات تلف شده توليد ياتوقفات توليد در ERP با استفاده اجرائي شدن فرآيند برنامه ريزي وکنترل توليد عملي شده است.

وي افزود: افزايش درآمدها، تحويل محصول در موعد مقرر و با کيفيت مطلوب، و نيز انعطاف پذيري در قبال نوسانات بازار با توجه به نياز مشتري از جمله اهدافي است که در صورت نهادينه شدن برنامه ريزي و کنترل توليد در سازمانهاي توليدي مي توان به آن دست يافت.

در ادامه اين همايش مدير سيستم هاي مديريت اطلاعات و منابع انساني دررابطه با نقاط ضعف و قوت، تهديدات و فرصتها ونيز خلاصه اي از چگونگي تدوين استراتژي در سازمانها و اجرائي نمودن آن در ERP توضيحاتي را ارائه داد و خاطر نشان نمود امکان ارزيابي لحظه اي و به روز از اين طريق امکان پذير است و کاهش هزينه تغييرات احتمالي و برگشت به عقب را از گزينه هاي پيش بيني شده در حوزه مديريت اطلاعات دانست.

مهندس سروش يوسفي درباره نقش بي بديل نيروي انساني در هر سازمان و اهميتي که نقش آنها در اجراي استراتژي سازمانها دارد آموزش نيروي انساني را امري ضروري دانست و خاطر نشان کرد: امروزه نيروي انساني مهمترين منبع در سازمانها محسوب مي شود به همين دليل توجه به اين منبع اساسي و ايجاد انگيزش، بهره وري بالا، انتخاب مناسب و موضوع نگهداشت آنها از هدر رفتن اين نيروها و از دست دادن آنها پيشگيري مي کند که خود کاهش هزينه چشمگيري را در بنگاه به همراه خواهد داشت.

يوسفي، انتخاب مناسب و دقيق، در نظر گرفتن سوابق تخصصي افراد و استفاده از آزمون مهارتها را از عوامل تعيين کننده براي انتخاب پرسنل دانست و افزود: در اين رابطه برنامه ريزي براي داشتن دوره هاي آموزشي موثر و قابل بهره برداري براي سازمان،هدفمند کردن هزينه ها وبودجه هاي آموزشي، نيازهاي آموزشي بر اساس شرايط احراز، ميزان بهره وري افراد بر اساس راندمان کاري واقعي آنان و محاسبات پارامتريک براي مزايا، دستمزد و بهره وري در نرم افزار ERP صورت گرفته که کاملا ياريگر مدير منابع انساني هر سازمان مي باشد.

وي در رابطه با بهره وري بيشتر سازمان اقدام به بهره برداري از مديرت فرآيندها و کارتابل را در حذف فرمهاي کاغذي امري ضروري دانست و خاطر نشان کرد: در بسياري از سازمانها استفاده از سيستم کارتابل معادل اتوماسيون اداري است در حالي که استفاده از فرمهاي اطلاعاتي و گردش آن به منظور تائيد مديران ارشد سازمانها مي تواند نشان دهنده استقرار اتواسيون اداري در سازمانها باشد.

مدير گروه سيستم هاي مالي استفاده از اطلاعات استاندارد فرايند محصول / خدمات/پروژه را رکن اساسي تحليل قيمت تمام شده دانست و افزود: با استفاده از نرم افزارERP مي توان نسبت به تعيين قيمت تمام شده محصول،خدمات و يا پروژه اقدام نمود و در زمان اجرا نسبت به مقايسه قيمت تمام شده واقعي و استاندارد اقدام نمود تا از اتلاف سرمايه هاي سازمان جلو گيري شود.

مهندس مهسا خسروي در بررسي تحليل بهاي تمام شده استاندارد و واقعي که در اختيار مديران ارشد قرار مي گيرد بيان داشت: در اين مرحله گزارش تحليل انحراف بهاي تمام شده، گزارشهاي سودآوري محصولات و پروژه ها و مقايسه بهاي تمام شده در دوره هاي مختلف به صورت اطلاعات جامع براي تصميم گيري در اختيار مديران قرار مي گيرد. وي استفاده از اطلاعات کاربرگ را در شرکتهاي پروژه محور از عوامل اصلي محاسبات دقيق بهاي تمام شده دانست و افزود: گزارشهاي دقيق و به موقع از عوامل هزينه، هزينه مراحل توليد محصول، هزينه هاي سفارش مشتري يکي از عواملي است که مي تواند مديران را در کنترل عمليات اجرائي سازمان ياري رساند.

مهندس روحاني در خاتمه همايش نسبت به ارائه داشبورد مديريتي اقدام نمود و آنرا يکي از ابزارهاي هوشمندي تجاري دانست و با توضيح اينکه تعيين اهداف سازمان در اين نرم افزار به راحتي انجام مي پذيرد افزود: استفاده از ابزارهاي گرافيکي براي روشن شدن وضعيت کلان سازمان مديران را به راحتي در جريان وضعيت فعلي قرار مي دهد، ضمن آنکه مي توانيم تا سطوح پائين اطلاعات سازمان رانيز ازطريق اين ابزار مشاهده نمائيم.


١٢:٢٤ - سه شنبه ٢١ بهمن ١٣٨٨    /    شماره : ١١    /    تعداد نمایش : ٣٦٢٠